Δυναμική παρουσία στην AutoTecEXPO

Η ΤΕΧΝΟΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην κλαδική έκθεση AUTOTEC EXPO 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 27-29 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας.Στη μεγαλύτερη συνάντηση του aftermarket κλάδου του επιβατηγού-φορτηγού αυτοκινήτου, η εταιρεία μας παρουσίασε σύγχρονες λύσεις για τον επαγγελματία του σήμερα, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των επισκεπτών για το εντυπωσιακό, πληθωρικό, φιλόξενο και ενημερωτικό περίπτερό μας. 

Οι πολυάριθμοι επαγγελματίες του χώρου που μας επισκέφτηκαν είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για όλη τη γκάμα υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρουμε στην αγορά των ανταλλακτικών. Παράλληλα, παρουσιάσαμε τα προϊόντα μερικών από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως, όπως την γκάμα λιπαντικών των εταιρειών Cyclon, Valvoline, Motul, LiquiMoly και Aral, αμορτισέρ των εταιρειών Sachs, KYB, Bilstein, KONI και Monroe, μπαταρίες των Energizer, Banner και Bosch και σετ συμπλέκτη των Sachs, Valeo, LUK και Aisin.


Προσφέρουμε ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ σε κάθε ΤΕΧΝΙΚΟ θέμα στο χώρο των ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ της αγοράς και η παρουσία στην έκθεση το επιβεβαίωσε αυτό για άλλη μια φορά!